Penentududukan pada masa hakiki untuk kerja ukur hidrografi menggunakan total station geodimeter 510 - 336359 Zainuddin Naim @ Nain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995