Kajian profil kes-kes kejayaan melalui program keusahawanan di daerah Johor Bahru - Azrina Baharim, 1978-; Yahya Buntat, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009