Navigasi titik jalan dengan menggunakan teknik global positioning system (GPS) - 245868 Yip, Kit Meng (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995