Kajian keperluan perkhidmatan pengurusan fasiliti di Malaysia - 446526 Norsila Ariffin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004