Penggunaan sistem geodimeter 500 dan perisian TRPS dalam perlaksanaan kerja ukur kejuruteraan - 191510 Wan Noori Wan Taib (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995