Pelaksanaan program kelas intervensi awal membaca dan menulis oleh guru di sekolah-sekolah rendah zon Majidee, Johor Bahru - Siti Zawiyah Laton, 1970-; Abdul Rahim Hamdan; Fakulti Pendidikan (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Kurikulum dan Pengajaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009