DyTAS : discrete event simulation model for dynamic task scheduling - 443850 Syarifah Zyurina Nordin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Sains (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004