Persepsi guru-guru Kemahiran Hidup Bersepadu terhadap corak dan beban kerja di sekolah menengah di Negeri Johor - 466529 Owi, Kim Huei; Muhammad Sukri Saud; Fakulti Pendidikan (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009