Monte Carlo dose calculation in snyder analytical head phantom - 379788 Noor Arda Adrina Daud; Wan Muhamad Saridan Wan Hassan, supervisor; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007