Persepsi pelanggan terhadap restoran makanan segera berdasarkan pengiklanan : stu kajian kes di Kentucky Fried Chicken (KFC), cawangan Skudai Parade, Johor Baharu - 446465 Hemalatha Kanashan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006