Mengkaji kesan stress yang merupakan faktor masa pengoperasian terhadap pencirian arus-voltan bagi p-mosfet - Michele Anak Linda, 1986-; Hazri Bakhtiar; Fakulti Sains (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik)) - universiti Teknologi Malaysia, 2008