Penentuan unsur surihan dalam sampel buah-buahan dengan kaedah analisis pengaktifan neutron - 390263 Nor Nadiah Harun; Noorddin Ibrahim , supervisor; Fakulti Sains (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008