Pengesan keasidan di dalam Jus Buah-buahan - 506389 Nur Hafizah Zakaria,ld1986-; Muhammad Zaki Yaacob,lcsupevisor; Fakulti Sains (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008