Keberkesanan latihan asas penguatkuasaan ke atas pengetahuan dan kemahiran di kalangan Pembantu Antidadah Gred S17 agensi antidadah kebangsaan negeri Pahang - 385291 Mohd. Faizal Mat Yaacob; Nik Hasnaa Nik Mahmood, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010