Kriteria pemilihan bank dalam pembelian produk dan perkhidmatan insurans di kalangan pelajar pengurusan tahun akhir di institusi pengajian tinggi awam : kajian di Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 386017 Bazrina Ismail; Lokman Ali, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Taknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009