Pembangunan sistem maklumat inventori makmal ukur kejuruteraan dan kadaster (UKK) berasaskan web - 493335 Norsidahidayu Abu Samah; Zulkarnaini Mat Amin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010