The potential use of terrestrial laser scanning for landslide study - 386206 Shazlin Omar; Wan Abd. Aziz Wan Mohd. Akib, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010