Development of software for generating pseudo range correction - 387300 Chua, Wooi Seng; Mohamad Saupi Che Awang, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010