Seminar kebangsaan pentadbir-pentadbir institusi pengajian tinggi di Malaysia - Seminar Kebangsaan Pentadbir-Pentadbir Institusi Pengajian Tinggi di Malaysia (1995: Serdang, Universiti Pertanian Malaysia) (Serdang: UPM, 1995)
44