Hubungan kepuasan kerja dan prestasi kerja di kalangan Penolong Pegawai Sains di Universiti Malaya - 388621 Nur Fadhlina Othman; Ishak Mad Shah, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010