Mesin pengering pakaian "Heat Box" - 456446 Abdullah Morad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995