Kegagalan tadbir urus korporat : bagaimanakah keberkesanan mekanisme pemantauan dalaman dan luaran dapat membantu? = Corporate governance failure:how would effective internal and external monitoring mechanism help? - 390368 Hasnah Haron, 1959- (Pulau Pinang : Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2010)
Includes bibliographical references