Liquid fuel vaporization system - Mohd. Khairrul Mohd. Suhaimi, 1986-; Mazlan Abdul Wahid; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009