Design of a single passenger car for urban utilization - Mohd. Khairol Nizam Mohd. Anuar, 1986-; Azhar Abdul Aziz, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009