Vibration analysis of portable generators - Mohd. Izwan Abd. Rahman, 1986-; Mohd. Yunus Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009