Kaedah pengurusan kecacatan dan kegagalan struktur bangunan - 342061 Nadira Ahzahar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004