Medical internal radiation dose specific absorbed fraction - 406846 Ong, Ling Ny; Wan Muhamad Saridan Wan Hassan, supervisor; Fakulti Sains (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008