Kecacatan bangunan perumahan : kajian punca dan penyelesaiannya - 459166 Elis Mardzianah Mazlan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004