Aerodynamics characteristics of an oscillating aerofoil - Mohd. Suffyan Abu Bakar, 1986-; Shuhaimi Mansor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009