Penggunaan programmable logic controller dalam merekabentuk sistem mengawal lampu isyarat - 286411 Azhar Idris (Kuala Lumpur : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995