Study on biofuel performance on a burner system - Mohd. Syazwan Salehuddin, 1986-; Mohd. Nazri Mohd. Ja'afar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009