Menggunakan nilai hentaman agregat untuk meramal lain-lain parameter kekuatan - 188733 Wan Mohd. Ruzila Wan Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998