Perubahan halaju bunyi dalam air laut dan implikasinya kepada data kedalaman - 392187 Nurul Shakinah Khamis; Ahmad Shahlan Mardi, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010