High density data processing for multibeam echo sounder system with C.U.B.E - 392253 Nurul Shazlie Razali; Mohd. Razali Mahmud, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010