Quality improvement using statistical techniques in an electronic company - 393837 Mohd. Khairulamirul Khairuddin; Sha'ri Mohd. Yusof; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009