Tahap berkesanan kerja berpasukan dan kepuasan kerja di kalangan pekerja Maroz Tailoring Sdn Bhd - 393042 Rafeeq Ahamed Mohamed Jalil; Kairiah Soehod, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010