Simulation of plastic injection moulding of fishing reel support arm using moldflow software and design of experiments - Mohd. Azlan Suhaimi, 1985-; Hamidon Musa, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009