Study of biofuel blends performance on burner system - Muhammad Hanafi Asril Rajo Mantari; Mohamad Nazri Mohd. Jaafar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009