Pembentukan sistem kualiti di Syarikat BLT Fibreglass Sdn Bhd berpandukan piawaian ISO 9000 - 287773 Nor Rasidah Muhammad Som (Skudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995