Kajian tentang ilmu pengetahuan kesihatan dan sikap terhadap penggunan dadah pelajar-pelajar sekolah menengah (Penang : Universiti Sains Malaysia, Pusat Penyelidikan Dadah dan Ubat-ubatan, 1988)
PSZJBL