Merekabentuk satu sistem untuk mengukur tekanan di permukaan rata yang terendam - 287865 Abd. Ghaffar Mohd. Yusof (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995