Kemudahan susunatur dan pengendalian bahan di BLT Fibreglass - 287916 Zulkhairi Abdul Aziz (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995