Development of gas turbine combustor - Mohammad Ilias Rahim, 1987-; Mohammad Nazri Mohd. Jaafar; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009