DFMA analysis for an assembled product - Nor Hisham Sulaiman, 1986-; Richard, Foo Jin Hoe, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009