Operation & servicing manual C/W catalogues & as-built drawing : Cadangan membina dan menyiapkan bangunan pusat siswazah Unit Penyelidikan dan Pembangunan serta Unit Pengajaran dan Pembelajaran di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai Johor Darul Takzim : kerja-kerja pemasangan sistem hawa dingin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
03