Sumber alam Bornean : tajuk-tajuk semasa 1 : prosiding Kolokium FSSA yang pertama - Siraj Omar; Universiti Kebangsaan Malaysia. Kampus Sabah. Fakulti Sains dan Sumber Alam; Kolokium Sumber Alam 1 (1989 : UKM, Sabah) (Kota Kinabalu : Fakulti Sains dan Sumber Alam,UKM, 1989)
39