Mengkaji punca-punca kerosakan dan faktor pendorong pecahtebat dalam kabel bawah tanah jenis pepejal di Johor Bahru - 447554 Nor Asyikin Sulaiman; Tarmidi Tamsir; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004