Kajian separuh penggal rancangan Malaysia kesembilan 2006-2010 - Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Unit Perancang Ekonomi. issuing body (Putrajaya : Unit Perancang Ekonomi, Jabatan Perdana Menteri, 2008)
PSZJBL