Amalan guru untuk memajukan diri menggunakan ICT dalam proses pengajaran dan pembelajaran - 523588 Rozilah Mohd. Yusof; Noraffandy Yahaya, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009