Amalan tatacara pengurusan disiplin murid sekolah-sekolah menengah di zon Pasir Gudang, Johor - A. Raja Kumar V. S. Arumugam, 1976-; M. Al Muz-Zammil Yasin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009